綠色圃中小學教育網

 找回密碼
 免費注冊

QQ登錄

只需一步,快速開始


查看: 246|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

新人教版pep小學六年級上冊英語期中考試測試卷有聽力有答案

[復制鏈接]
跳轉到指定樓層
樓主
發表于 2019-8-25 17:14:04 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
      這套新人教版pep小學六年級英語上冊單元測試題免費下載為綠^色圃~中小學教育網整理,所有試卷與小學教育部審定新編教材同步,本站試卷供大家免費使用下載打印。
       因為試卷復制時一些內容如圖片之類無法顯示,需要下載的老師、家長可以到帖子下面(往下拉)二樓下載WORD編輯的DOC附件使用!         
        試卷內容預覽:


滿分:100分 時間:60分鐘 得分:   
聽力部分
一、聽錄音,給下列圖片排序。(10分)

          (  )                   (  )                                      (  )
                  
         (  )                    (  )
二、聽錄音,將句子補充完整。(10分)
1.     at a red light.
2. Is there a     near here?
3. Li Ming goes to Hong Kong by     .
4.     are you going to do sports?  
5. What are you going to do next     ?
三、聽錄音,判斷下列句子正(T)誤(F)。(10分)
(  )1. Jack is in Guangdong now.
(  )2. Jack’s home is not far from the school.
(  )3. Jack is going to visit Wu Yifan this winter holiday.
(  )4. Jack is going to Harbin by train.
(  )5. Jack’s mother works in a museum.
筆試部分
四、根據句意和首字母提示,補全單詞。(10分)
1. Are you going there by train or by p    ?
2. Please say it a    , or nobody can hear it.
3. Turn left at the h    , please.
4. Please s     and wait at the yellow light.
5. He is always the f     student to get to school.
6. First you should turn right at the cinema. T     turn left at the crossing.
7. She is going to buy a new coat next w    .
8. The f     The Monkey King is very interesting. Many people like it.
9. The cinema is next to the s    . You can buy something to drink.
10. The girl’s voice(嗓音) is s    . She sings the song very well.
五、選擇正確的答案。(10分)
(  )1. —     are you going this weekend?  
                  — I am going to the bookstore.
                 A. What     B. Where     C. When
(  )2. Mike     to school by bike every day.
                 A. go          B. going          C. goes
(  )3. She is going to     kites tomorrow.
                 A. make          B. makes          C. making
(  )4. — Does your father go home by bus?
                   —    
                 A. Yes, she does.          B. No, he isn’t.          C. No, he doesn’t.
(  )5. I am going to read a magazine    .
                 A. every day          B. tonight          C. now
(  )6. What     you     next week?
                 A. are; doing          B. do; do          C. are; going to do
(  )7. Look! Can you see a sheep     on the farm?
                   A. running         B. run          C. runs
(  )8. Tom usually goes to school     bike, but sometimes he goes                       car.
                 A. by; on          B. on; by          C. by; by
(  )9. —     the notice(通知), everyone.
                 — OK, Mr Smith.
                 A. Pay attention         B. Pay attention to         C. Look for
(  )10. —     is your brother going to New York?  
                    — By plane.

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏 分享分享 頂 踩
回復

使用道具 舉報

沙發
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:14:22 | 只看該作者
期中.zip (1.46 MB, 下載次數: 178)

打開微信關注綠色圃中小學教育網公眾號,免費獲取解壓密碼。
如果已關注,請進入“綠色圃中小學教育網”公眾號,在底部輸入“密碼”會自動回復最新下載密碼。
請打開微信掃下面二維碼關注本站公眾號添加微信號:Lspjyw   方式,打開微信,添加朋友,點下面公眾號,輸入Lspjyw ,點擊搜一搜。添加關注

回復

使用道具 舉報

板凳
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:14:32 | 只看該作者

參 考 答 案
聽力部分
一、聽力材料
1.Where is the bookstore?
2.They are going to visit Dalian by ship.
3.How can I get to the museum?
4.Please turn left at the post office.
5.Let’s go to the cinema.
答案:2 3 4 5 1
二、 聽力材料
1. Stop at a red light.
2. Is there a library near here?
3. Li Ming goes to Hong Kong by train.
4. When are you going to do sports?
5. What are you going to do next week?
答案:1. Stop  2. library  3. train
4. When  5. week
三、聽力材料
Dear Mike,
I am going to tell you about my life in China. I study in Zhuhai. I live near the school. So I can go to school on foot. But I often go by bike, because that’s fun. My mother is an English teacher. My father works in a science museum. We often play football at 5:30 p.m. But sometimes we go shopping. I have a new friend, Wu Yifan. He is in Harbin now. I am going to visit him this summer holiday. I am going to fly there. What are you going to do this summer holiday?
Yours,
Jack
答案:1. T 2. T 3. F 4. F 5. F
筆試部分
四、1. plane 2. aloud 3. hospital 4. stop
5. first 6. Then 7. week 8. film
9. supermarket 10. sweet
五、1. B 2. C 3. A 4. C 5. B 6. C
7. A 8. C 9. B 10. A
六、1. B 2. A 3. D 4. F 5. C
七、1. is 2. On 3. help 4. cook 5. Then
6. take 7. back 8. see 9. with
10. have
八、 1. B 2. C 3. A 4. A 5. A
九、 1. A 2. C 3. B 4. C 5. A
十、范文:
My winter holiday plan
My winter holiday is coming. I am going to Hainan with my parents. I am going to swim in the sea. And I am going to eat a lot of delicious food. I think we will have a good time.
回復

使用道具 舉報

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 免費注冊

本版積分規則

QQ|綠色圃中小學教育網 最新主題

GMT+8, 2019-9-22 12:12

綠色免費PPT課件試卷教案作文資源 中小學教育網 X3.2

© 2013-2016 小學語文數學教學網

快速回復 返回頂部 返回列表
人多的棋牌平台
安徽时时平台注册码 捕鱼大师1.1.3苹果版 河北快三号码和值预测 怎样用公式算一肖中特 新时时技巧买法 真人赢钱可微信提现的棋牌 王者荣耀妲己宿舍被 虐 3d开机号走势 快乐赛结果app 广东快乐10分预测计划 香港免费的一肖中特公开资料 时时彩改欢乐生肖 足球单场彩票 体彩20选5开奖结果查询今天的 西宁快3查询 七星彩怎么包才期期中