綠色圃中小學教育網

 找回密碼
 免費注冊

QQ登錄

只需一步,快速開始


查看: 221|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

新人教版pep小學六年級上冊英語第六單元Unit 6達標檢測精品測試卷有聽力有答案

[復制鏈接]
跳轉到指定樓層
樓主
發表于 2019-8-25 17:13:05 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
      這套新人教版pep小學六年級英語上冊單元測試題免費下載為綠^色圃~中小學教育網整理,所有試卷與小學教育部審定新編教材同步,本站試卷供大家免費使用下載打印。
       因為試卷復制時一些內容如圖片之類無法顯示,需要下載的老師、家長可以到帖子下面(往下拉)二樓下載WORD編輯的DOC附件使用!         
        試卷內容預覽:

Unit 6 How do you feel?
滿分:100分 時間:60分鐘 得分:   
聽力部分
一、聽錄音,選出與內容相符的圖片。(5分)
(  )1. A.          B.             C.
(  )2. A.         B.                 C.
(  )3. A.         B.                             C.
(  )4. A.                    B.                             C.
(  )5. A.                    B.                             C.
二、聽錄音,補全句子。(5分)
1. Amy feels very     today.
2. He is    . He should     something.
3. Li Ming’s father is     now.
4.     are you talking about?
5. Your sister must be     in her bedroom.
三、聽錄音,選擇正確的答案。(10分)
(  )1. How does Sam feel now?
                       A. He feels happy.                    B. He feels hungry.
                       C. He feels worried.
(  )2. What should Sam do?
                       A. He should drink some Coke.
                       B. He should eat something.
                       C. He should wear warm clothes.
(  )3. What does Sam like for lunch?
                       A. Sam wants Coke.                 B. Sam wants hamburgers.
                       C. Both A and B.
(  )4. Does Sam like fruit?
                       A. No, he does.                                 B. No, he doesn’t.   C. Yes, he does.
(  )5. What fruit does Sam like?
                       A. He likes oranges, apples and grapes.
                       B. He likes apples, bananas and pears.
                       C. He likes cucumbers, strawberries and oranges.
筆試部分
四、根據句意及首字母提示,補全單詞。 (10分)
1. My mother has a cold. I feel w    .  
2. She s     stay at home and do homework.  
3. — Why are you so a    ?  
            — Because I saw a killer(殺手).
4. If you’re s    , please remember something that makes you happy.  
5. His teacher is a     with him because he is late for school again.  
6. The sea is very d    . We can’t swim in it.
7. Please take a deep b     and you will feel better.
8. — How many apples do we have?
           — I don’t know. You can c     them.  
9. The little boy is very h     because he has a new bike.
10. Please w     your warm coat before going outside.
五、 選擇正確的答案。(10分)
(  )1. Don’t go into the dining room. Your father is angry     you now.
                       A. to        B. with        C. on
(  )2. I     a pair of earrings(耳環).  
                       A. wear                            B. put on                                C. dress
(  )3. How does your mother     ?  
                       A. feel                                     B. feeling                                C. feels
(  )4. How     Sarah feel?
                       A. do                                     B. is                                C. does
(  )5. Why not drink     water at home?  
                       A. a little                           B. a few                                C. few
(  )6. Mike meets a bad man. He feels so     him and can’t move.  
                       A. happy with                   B. afraid of                        C. angry with
(  )7. She is going to leave her home     the telephone rings.  
                       A. if                                       B. so                                C. when
(  )8. If you want to keep healthy, you     do more exercise.  
                       A. should                           B. may                                C. maybe
(  )9. — How do you feel today, Jane?
                       —    
                       A. I feel better today.               B. That’s cool!                    C. Don’t worry.
(  )10. —    
                       — She should make more friends.
                       A. What should she do?
                       B. What’s that?
                       C. How do you feel?
六、完形填空。(15分)
Mum: What’s wrong, John?
John: I feel very   1   today. My teacher is angry   2   me.
Mum: Why?
John: I   3   doing my homework.
Mum: Oh,   4   didn’t you do your homework last night?
John: Because I watched an   5  cartoon and forgot it.
Mum: Next time you  6   do your homework first. And then you can enjoy  7  . Do you remember it?
John: Yes, I do.
Mum: Did you   8   “Sorry” to your teacher?  
John: No, I didn’t.   9   should I do?
Mum: You must say “Sorry” to your teacher   10   you get to school.
John: OK, Mum.

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏 分享分享 頂 踩
回復

使用道具 舉報

沙發
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:13:19 | 只看該作者
unit 6.zip (1.24 MB, 下載次數: 97)

打開微信關注綠色圃中小學教育網公眾號,免費獲取解壓密碼。
如果已關注,請進入“綠色圃中小學教育網”公眾號,在底部輸入“密碼”會自動回復最新下載密碼。
請打開微信掃下面二維碼關注本站公眾號添加微信號:Lspjyw   方式,打開微信,添加朋友,點下面公眾號,輸入Lspjyw ,點擊搜一搜。添加關注

回復

使用道具 舉報

板凳
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:13:28 | 只看該作者
參 考 答 案
聽力部分
一、 聽力材料
1. Lingling is very sad today.
2. Jane should clean the room at home.
3. The cartoon is about the goat and the wolf.
4. Jane is cooking dinner.
5. The food makes us feel hungry.
答案:1. C  2. B  3. C  4. C  5. B
二、 聽力材料
1. Amy feels very angry today.
2. He is hungry. He should eat something.
3. Li Ming’s father is sad now.
4. What are you talking about?
5. Your sister must be singing in her bedroom.
答案:1. angry 2. hungry; eat  3. sad
4. What  5. singing
三、聽力材料
Rachel: Hi, Sam! You look sad. What’s wrong?
Sam: Nothing serious. I just feel hungry.
Rachel: Oh, you should eat something.
Sam: Yes, I think so.
Rachel: What would you like for lunch?
Sam: I want some Coke and hamburgers.
Rachel: Would you like to have some fruit?
Sam: Of course. Fruit is also my favourite.
Rachel: What fruit do you like?
Sam: I like oranges, apples and grapes.
Rachel: Here you are.
Sam: Thank you.
答案:1. B  2. B  3. C  4. C  5. A
筆試部分
四、1. worried  2. should  3. afraid
4. sad  5. angry  6. deep 7. breath
8. count 9. happy 10. wear
五、1. B 2. A 3. A 4. C 5. A 6. B
7. C 8. A 9. A 10. A
六、1. C 2. A 3. A 4. C 5. A 6. B
7. C 8. C 9. A 10. A
七、1. What should she do?
2. How does; feel  3. He is worried.
4. Timmy feels very angry today.
5. He shouldn’t take any storybooks to school.
八、1. E 2. F 3. D 4. G 5. C
九、 1. She is going to make a big cake.
2. Zoom has a toothache.
3. Zip has a headache.
4. Monkey has a fever. His throat is sore. He has a cold.
5.No, they’re not ill. Because they don’t want to help Aunt Bear.
十、范文:
I was sad yesterday. Because I lost my bag. Then I asked the policeman to help me. He found it at last. I was very happy. After that I went to school. But on the way I met a dog. I was afraid. My friend Tom let the dog go. Thank Godness.
回復

使用道具 舉報

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 免費注冊

本版積分規則

QQ|綠色圃中小學教育網 最新主題

GMT+8, 2019-9-19 16:13

綠色免費PPT課件試卷教案作文資源 中小學教育網 X3.2

© 2013-2016 小學語文數學教學網

快速回復 返回頂部 返回列表
人多的棋牌平台
河南快三投注app下载 打贵州麻将必胜绝技 快乐8全包投500赚50 福彩快乐十分钟直播 四川时时下载 北京赛pk10直播北京赛 白姐最准平特一肖一码论坛 内蒙古时实时开奖结果 网上赌投牛牛赢钱技巧 贵州快三走势图今天今 时时直播自由的百科 开奖码开奖结果 云南时时兑奖规则 宝马线上博彩公司app 河北快三走势图形态 云南云南时时走势图