綠色圃中小學教育網

 找回密碼
 免費注冊

QQ登錄

只需一步,快速開始


查看: 240|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

新人教版pep小學六年級上冊英語第五單元Unit 5達標檢測精品測試卷有聽力有答案

[復制鏈接]
跳轉到指定樓層
樓主
發表于 2019-8-25 17:12:12 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
      這套新人教版pep小學六年級英語上冊單元測試題免費下載為綠^色圃~中小學教育網整理,所有試卷與小學教育部審定新編教材同步,本站試卷供大家免費使用下載打印。
       因為試卷復制時一些內容如圖片之類無法顯示,需要下載的老師、家長可以到帖子下面(往下拉)二樓下載WORD編輯的DOC附件使用!         
        試卷內容預覽:

Unit 5 What does he do?
滿分:100分 時間:60分鐘 得分:   
聽力部分
一、聽錄音,選出單詞或短語。(5分)
(  )1. A. week        B. worker                               C. walk
(  )2. A. postman                     B. businessman                  C. fisherman
(  )3. A. actor                    B. reporter                          C. doctor
(  )4. A. police station        B. police officer                   C. policewoman
(  )5. A. clean                    B. cleaner                          C. company
二、聽錄音,選出句子。(10分)
(  )1. A. What is your father doing?
            B. What does your father do?
           C. What is your father like?
(  )2. A. What is the weather like today?
           B. How does she go to work?
           C. How does he go to work?
(  )3. A. Can you help me?
           B. Can I help you?
           C. Can you jump?
(  )4. A. Where is the science museum?
           B. Where does she work?
           C. Where is she going?
(  )5. A. I go to school by bike.
           B. I go to school on foot.
           C. I go to school by subway.
三、聽錄音,選擇正確的答案。(10分)
(  )1. Where does Cathy live now?
           A. She lives in Beijing.       
           B. She lives in Nanjing.
           C. She lives in Hong Kong.
(  )2. What does Cathy do?
           A. A teacher.         B. A worker.     C. A doctor.
(  )3. Where does Cathy work?
           A. She works in a school.       
           B. She works in a shopping mall.
           C. She works in a computer factory.
(  )4. Is Cathy’s flat far from her work place?
           A. Yes, it is.             B. No, it is.        C. No, it isn’t.
(  )5. What do Cathy and other people do after work?
           A. They visit each other and chat.
           B. They go to see a movie.
           C. They go to the shopping mall.
筆試部分
四、根據句意,補全單詞。(10分)
1. His brother drives a plane. He is a     .
2. She works in a toy factory. She makes toys. She is a     .
3. Tom likes sports, so he wants to be a PE     one day.
4. His father is a businessman, and he wants to be a     , too.
5. He works in a post office. He is a     .
6. If you like science, you can be a     .
7. My mother works in a shoe     . She makes shoes.
8. He wants to be a     . He can catch bad people.
9. My uncle is a     . He works at sea.
10. He likes playing football, so he wants to be a football     .
五、選擇正確的答案。(10分)
(  )1. He protects(保護) people’s safe. He’s a    .
           A. police officer     B. doctor        C. cleaner
(  )2. —     does your cousin want to be?
           — He wants to be a pilot.
           A. What                             B. Where                    C. Which
(  )3. I’m     artist. My mother is     police officer.
           A. a; a                              B. an; a                        C. a; an
(  )4. My father usually goes to work    .
           A. by the subway                 B. on subway                   C. by subway
(  )5. Her brother wants     with his friends on the weekend.
           A. swim                            B. to swim                   C. swimming
(  )6. — Where does Mr Black work?
           —    
           A. He works in a school.        B. He has a factory.           C. He is a teacher.
(  )7. She likes art,     she wants to be an artist one day.
           A. though                            B. and                               C. so
(  )8. Who     this useful idea?
           A. thinks of                           B. think of                   C. think
(  )9. —     does Lily’s mother do?
            — She is a businesswoman.
           A. How                           B. Where                   C. What
(  )10. — How about going hiking tomorrow?
           —    
A. That sounds great.                           B. By bus.                   C. No, we don’t.

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏 分享分享 頂 踩
回復

使用道具 舉報

沙發
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:12:23 | 只看該作者
unit 5.zip (1.03 MB, 下載次數: 122)

打開微信關注綠色圃中小學教育網公眾號,免費獲取解壓密碼。
如果已關注,請進入“綠色圃中小學教育網”公眾號,在底部輸入“密碼”會自動回復最新下載密碼。
請打開微信掃下面二維碼關注本站公眾號添加微信號:Lspjyw   方式,打開微信,添加朋友,點下面公眾號,輸入Lspjyw ,點擊搜一搜。添加關注

回復

使用道具 舉報

板凳
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:12:32 | 只看該作者
參 考 答 案
聽力部分
一、 聽力材料
1. worker 2. fisherman 3. doctor
4. policewoman 5. cleaner
答案:1. B 2. C 3. C 4. C 5. B
二、 聽力材料
1. What does your father do?
2. How does he go to work?
3. Can you help me?
4. Where does she work?
5. I go to school on foot.
答案:1. B  2. C  3. A  4. B  5. B
三、聽力材料
Cathy is my partner. She comes from America. She lives in Nanjing. She is a factory worker. She works in a computer factory. This factory is in the north of the city, and her flat is in the south. Her flat is far from her factory. Cathy is very popular in the factory. She is kind to everybody and gets on well with the Chinese workers. After work, in the evenings they visit each other and talk about almost everything.
答案:1. B 2. B 3. C  4. A  5. A
筆試部分
四、1. pilot  2. worker  3. coach
4. businessman  5. postman
6. scientist 7.factory
8. police officer  9. fisherman
10. player
五、 1. A 2. A 3. B 4. C 5. B 6. A
7. C 8. A 9. C 10. A
六、 1. Where  2. How  3. What
4. Do  5. Which
七、 1. Where does her mother work?
2. Does he go to work on foot?
3. What does he do?
4. What does she want to be?
5.What’s Sarah’s father’s phone number?
八、1. D 2. E  3. A  4. C  5. B
九、1. There are five people.
2. He goes to work on foot.
3. His father is a worker.
4. She works in a middle school.
5. She likes playing the violin.
十、范文:
My mother is thirty-five years old. She is beautiful. She has long hair. She is an English teacher. She works in a school. She goes to work by bike every day. She likes reading books and listening to music.
回復

使用道具 舉報

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 免費注冊

本版積分規則

QQ|綠色圃中小學教育網 最新主題

GMT+8, 2019-9-22 12:48

綠色免費PPT課件試卷教案作文資源 中小學教育網 X3.2

© 2013-2016 小學語文數學教學網

快速回復 返回頂部 返回列表
人多的棋牌平台
单机版捕鱼达人 今天晚上黑龙江p62开奖结果 双色球19066期 红姐图库2019 云南时时投注站 福建兄弟十三水贴吧 大胸美女qq账号 清扬胜利足球 吉林时时网上购买火车票 湖南快乐十分网站 香港金多宝app下载 赛车pk10免费机器人 手机游戏攻略 七星彩808加急版或早版 彩票下载送27元彩金 广西快三本期开奖号