綠色圃中小學教育網

 找回密碼
 免費注冊

QQ登錄

只需一步,快速開始


查看: 227|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

新人教版pep小學六年級上冊英語第四單元Unit 4達標檢測精品測試卷有聽力有答案

[復制鏈接]
跳轉到指定樓層
樓主
發表于 2019-8-25 17:11:20 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
      這套新人教版pep小學六年級英語上冊單元測試題免費下載為綠^色圃~中小學教育網整理,所有試卷與小學教育部審定新編教材同步,本站試卷供大家免費使用下載打印。
       因為試卷復制時一些內容如圖片之類無法顯示,需要下載的老師、家長可以到帖子下面(往下拉)二樓下載WORD編輯的DOC附件使用!         
        試卷內容預覽:

Unit 4 I have a pen pal
滿分:100分 時間:60分鐘 得分:   
聽力部分
一、聽錄音,判斷圖片與內容是(T)否(F)相符。(5分)

 1. (  )         2. (  )               3. (  )

 4. (  )                             5. (  )
二、聽錄音,選出答語。(5分)
(  )1. A. She lives in England.
                   B. He is a cleaner.
                   C. She is studying Chinese.
(  )2. A. He likes riding a bike.
                   B. She likes riding a bike.
                   C. I like riding a bike.
(  )3. A. Happy birthday.
                   B. Thank you.
                   C. Next Saturday.
(  )4. A. Yes, she works in a school.
                   B. No, she likes playing the piano.
                   C. Yes, she likes children.
(  )5. A. Yes, I am.
                   B. Yes, I do.
                   C. Yes, I can.
三、聽錄音,判斷正(T)誤(F)。(10分)
(  )1. My uncle comes from the USA.
(  )2. My uncle is an engineer.
(  )3. My uncle likes collecting stamps.
(  )4. My uncle likes to ride a bike with his parents.
(  )5. My uncle is going to ride a bike with his friends this weekend.
筆試部分
四、根據句意、首字母和漢語提示,補全單詞。(10分)
1. You can s     at home on the weekend.
2. Her sister likes doing word p     with her friends.
3. They are going to go h    .
4. What are their     (業余愛好)?
5. Everyone can     (分享) your happiness.
6. Please     (加入) our team, John.
7. English     (俱樂部) is very useful.
8. That is a good i    .
9. It looks     (令人驚奇的).
10. His     (筆友) comes from Canberra.
五、選擇正確的答案。(10分)
(  )1.     Kate and Tom like collecting stamps?
                   A. Do        B. Does        C. Are
(  )2. They like playing     violin.
                   A. a         B. the         C. /
(  )3. Jim likes     TV and     soccer.
                   A. to watch; playing         B. watching; to play         C. watching; playing
(  )4. Who is     in making friends on the Internet?
                   A. interest        B. interested        C. interesting
(  )5. — What is John’s hobby?
                      —    
                   A. I like drawing.         B. He likes drawing.         C. He like drawing.
(  )6. — Does she like drawing pictures?
                    —    
                   A. Yes, she likes.         B. Yes, she does.         C. Yes, he does.
(  )7.     interesting film it is!
                   A. What an        B. What        C. How
(  )8. Your teacher     you because you are late for the class.
                   A. is happy with        B. is worried with        C. is angry with
(  )9. — Does your pen pal speak English or French?
                   —    
                   A. Yes, he speaks English.
                   B. No, he doesn’t speak French.
                   C. He speaks French.
(  )10. —    
                   — No, he doesn’t.
                   A. Where are you from?
                   B. Does he live in Paris?
                   C. Can he go to Paris?
六、選詞填空。(10分)
 Where  How  When  What  Who 
1. —     are you going to the library?
        — This afternoon.
2. —     likes flying kites?
        — Jim’s little sister.
3. —     does his pen pal live?
        — He lives in Shanghai.
4. —     do you go to the park?
        — We go there by bike.
5. —     is Jim’s hobby?
        — He likes playing football.
七、情景交際。(10分)
(  )1. 你想問對方有什么愛好,你應該這樣說:   
                  A. What’s her bobbies?                       B. What are your hobbies?
                  C. What would you like?
(  )2. 你想問對方是否喜歡滑冰,你應該這樣說:   
                  A. Are you like skating?            B. Do you like skating?

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏 分享分享 頂 踩
回復

使用道具 舉報

沙發
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:11:32 | 只看該作者
unit 4.zip (1.1 MB, 下載次數: 100)

打開微信關注綠色圃中小學教育網公眾號,免費獲取解壓密碼。
如果已關注,請進入“綠色圃中小學教育網”公眾號,在底部輸入“密碼”會自動回復最新下載密碼。
請打開微信掃下面二維碼關注本站公眾號添加微信號:Lspjyw   方式,打開微信,添加朋友,點下面公眾號,輸入Lspjyw ,點擊搜一搜。添加關注

回復

使用道具 舉報

板凳
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:11:44 | 只看該作者

參 考 答 案
聽力部分
一、 聽力材料
1. My grandpa lives on a farm.
2. Peter and his friends are in the park.
3. Peter enjoys fishing.
4. My sister is interested in collecting stamps.
5. Yang Ming’s hobby is drawing.
答案:1. T 2. F 3. T 4. F 5. F
二、聽力材料
1. Where does your pen pal live?
2. What’s his hobby?
3. When is he going there?
4. Does she like reading stories?
5. Do you like drawing pictures?
答案:1. A 2. A 3. C 4. B 5. B
三、聽力材料
This is my uncle, Bill. He is from the UK. He works in a car factory. He is an engineer. He designs cars. He likes collecting model cars and riding bikes. He usually rides a bike with his parents. But this weekend he is going to ride a bike with his friends. He is a happy man. I like him very much.
答案:1. F 2. T 3. F 4. T 5. T
筆試部分
四、1. stay  2. puzzles  3. hiking
4. hobbies  5. share  6. join
7. club  8. idea  9. amazing
10. pen pal
五、1. A 2. B 3. C 4. B 5. B 6. B
7. A 8. C 9. C 10. B
六、1. When  2. Who  3. Where
4. How  5. What
七、1. B 2. B 3. C 4. A 5. B
八、 1. What is your hobby?
2. What does she like?/What’s her hobby?
3. Does Mary like doing exercise every day?
4. Where does your pen pal live?
5.Tom doesn’t like climbing mountains.
九、1. A 2. B 3. A 4. B 5. B
回復

使用道具 舉報

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 免費注冊

本版積分規則

QQ|綠色圃中小學教育網 最新主題

GMT+8, 2019-9-19 16:46

綠色免費PPT課件試卷教案作文資源 中小學教育網 X3.2

© 2013-2016 小學語文數學教學網

快速回復 返回頂部 返回列表
人多的棋牌平台
安徽时时有没有单双 天津时时中三走势图 快乐十分有选二前直吗 5星时时在线缩水 28杠千术教学视频 浙江20选5开奖结果 北京pk计划qq 香港正版挂牌玄机资料 重庆5分彩结果 黑龙江时时五星走势 捕鱼达人小游戏 北京快3走势 ig三分赛计划 湖南福彩快乐十分app下载 快乐十分前三组选高手 重庆欢乐生肖官网