綠色圃中小學教育網

 找回密碼
 免費注冊

QQ登錄

只需一步,快速開始


查看: 222|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

新人教版pep小學六年級上冊英語第三單元Unit 3達標檢測精品測試卷有聽力有答案

[復制鏈接]
跳轉到指定樓層
樓主
發表于 2019-8-25 17:10:30 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
      這套新人教版pep小學六年級英語上冊單元測試題免費下載為綠^色圃~中小學教育網整理,所有試卷與小學教育部審定新編教材同步,本站試卷供大家免費使用下載打印。
       因為試卷復制時一些內容如圖片之類無法顯示,需要下載的老師、家長可以到帖子下面(往下拉)二樓下載WORD編輯的DOC附件使用!         
        試卷內容預覽:

Unit 3 My weekend plan
滿分:100分 時間:60分鐘 得分:   
聽力部分
一、聽錄音,判斷圖片與內容是否相符,相符的畫“”,不相符的畫“”。(10分)
1.  2.  3.

4.         5.

二、聽錄音,選擇正確的答案。(10分)
(  )1. What’s Mike going to do?
                   A. Play sports.                       B. Read the new books.
                   C. Visit his aunt.
(  )2. Where is Miss Smith going?
                   A. To the supermarket.          B. To the shoe store.
                   C. To the hospital.
(  )3. Where is Miss White going?
                   A. To school.                               B. To the library.
                   C. To the hospital.
(  )4. What is Sarah going to buy?
                   A. A magazine.                        B. A dictionary.
                   C. A comic book.
(  )5. What’s John going to do?
                   A. Take a trip.                                B. Play basketball.
                   C. Have an art lesson.
三、聽錄音,判斷正(T)誤(F)。(10分)
(  )1. Mike’s family has a holiday plan.
(  )2. Mike is going to play football on Monday.
(  )3. Mike’s father is going to go swimming with his friends.
(  )4. Mike’s family are going to the park on Wednesday.
(  )5. On Friday Mike’s mother is going to clean the house.
筆試部分
四、選擇正確的答案。(10分)
(  )1. What     you     this weekend?
                   A. are; going to          B. do; do                            C. are; going to do
(  )2. Thank you for     to my birthday party.
                   A. you coming                            B. come                        C. coming
(  )3.     your friends going to Beijing     summer holiday?
                   A. Is; the                             B. Are; that                         C. Are; this
(  )4. —     is your father going to Xiamen?
                   — At 9:00 tomorrow.
                   A. How                                       B. Where                        C. When
(  )5. He is going to the supermarket     his mother.
                   A. and                                       B. with                                    C. to
(  )6. — Are Sarah and Amy going to take a trip?
                   — Yes,     .
                   A. they are                            B. she is                             C. they do
(  )7. The little girl is     dogs. Please keep the dog away.
                   A. afraid of                                B. good at                            C. kind of
(  )8. She is going to use     books.
                   A. any                                         B. lot of                          C. lots of
(  )9. I’m going

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏 分享分享 頂 踩
回復

使用道具 舉報

沙發
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:10:44 | 只看該作者
unit 3.zip (1.47 MB, 下載次數: 81)

打開微信關注綠色圃中小學教育網公眾號,免費獲取解壓密碼。
如果已關注,請進入“綠色圃中小學教育網”公眾號,在底部輸入“密碼”會自動回復最新下載密碼。
請打開微信掃下面二維碼關注本站公眾號添加微信號:Lspjyw   方式,打開微信,添加朋友,點下面公眾號,輸入Lspjyw ,點擊搜一搜。添加關注

回復

使用道具 舉報

板凳
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:10:55 | 只看該作者

參 考 答 案
聽力部分
一、 聽力材料
1. play football  2. play the guitar
3. a word book  4. go to the zoo
5. read a comic book
答案:1. 2. 3. 4. 5.
二、 聽力材料
1.— Mike is going to read the new books.
— Good idea.
2.— Are you going to the supermarket, Miss Smith?
— Yes, I am.
3. — Where are you going, Miss White?
— I don’t feel well. I’m going to the hospital.
4. — Hello, Sarah! Are you going to the bookstore this afternoon?
— Yes, I’m going to buy a comic book.
5. — What are you going to do, John?
— I’m going to take a trip.
答案:1. B 2. A 3. C 4. C 5. A
三、 聽力材料
  I’m Mike. Next week is a holiday. My family has a plan for it. On Monday I am going to do my homework. On Tuesday my father is going to go swimming with his friends. On Wednesday I’m going to go to the park with my parents. On Thursday I’m going to read my books. On Friday we are going to visit my grandparents. On Saturday my mother is going to clean the house. On Sunday we are going to the museum. I think we are going to have a nice holiday.
答案:1. T 2. F 3. T 4. T 5. F
筆試部分
四、1. C 2. C 3. C 4. C 5. B 6. A
7. A 8. C 9. A 10. B
五、1. C 2. D 3. B 4. E 5. A
六、1. D 2. E 3. A 4. C 5. B
七、1. Why not take a trip
2. see a film
3. going; buy; comic book
4. What; this evening
5. Lots of; are afraid
八、 1. Tina is going to buy a new phone
tomorrow.
2. He is going to watch TV this evening.
3. They are going to take a trip next week.
4. Is Mary going to see a film tomorrow evening?
5. What is she going to do tomorrow?
九、1. A 2. B 3. B 4. C 5. B
十、范文:
  Tomorrow is Sunday. Henry is
回復

使用道具 舉報

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 免費注冊

本版積分規則

QQ|綠色圃中小學教育網 最新主題

GMT+8, 2019-9-16 02:07

綠色免費PPT課件試卷教案作文資源 中小學教育網 X3.2

© 2013-2016 小學語文數學教學網

快速回復 返回頂部 返回列表
人多的棋牌平台
黑龙江时时几分 新时时下载手机版 正规的玩游戏app赚现金 吉林时时预测软件手机版 快乐十分计划手机版 广西快乐十分网址 吉林时时几点开始 360高清足球直播在线观看 宁游国标麻将 小捣蛋走势图时时彩 九龙一肖平特 pt金钱蛙视频 排列五出过5个一样的吗 体彩十一运夺金开奖 查吉林快三奖号 香港蓝姐三中三高手论坛