綠色圃中小學教育網

 找回密碼
 免費注冊

QQ登錄

只需一步,快速開始


查看: 745|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

新人教版pep小學六年級上冊英語第一單元Unit 1達標檢測精品測試卷有聽力有答案

[復制鏈接]
跳轉到指定樓層
樓主
發表于 2019-8-25 17:08:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
      這套新人教版pep小學六年級英語上冊單元測試題免費下載為綠^色圃~中小學教育網整理,所有試卷與小學教育部審定新編教材同步,本站試卷供大家免費使用下載打印。
       因為試卷復制時一些內容如圖片之類無法顯示,需要下載的老師、家長可以到帖子下面(往下拉)二樓下載WORD編輯的DOC附件使用!         
        試卷內容預覽:

Unit 1 How can I get there?
滿分:100分 時間:60分鐘 得分:   
聽力部分
一、聽錄音,選出單詞或短語。(10分)
(  )1. A. horse     B. house          C. hospital
(  )2. A. shoe store         B. bookstore                 C. bus stop
(  )3. A. science                 B. office                C. sunny
(  )4. A. straight                B. right                C. light
(  )5. A. cross                B. crossing                C. street
二、聽錄音,選出短語或句子。(10分)
(  ) 1. A. science museum        B. post office        C. shoe store
(  ) 2. A. turn left                 B. turn right          C. go straight
(  ) 3. A. How can I get to the hospital?
            B. How can I get to the shoe store?
            C. How can I get to the bookstore?
(  ) 4. A. It’s near the cinema.
            B. It’s next to the post office.
            C. It’s behind the science museum.
(  ) 5. A. Is there a bookstore near here?
            B. Is there a school near here?
            C. Is there a museum near here?
三、聽錄音,選出圖片。(10分)                         
(  ) 1. — Excuse me. Where is the     ?
            — It’s near the bookstore.
            A.     B.     C.
(  ) 2. — Where is the post office?
            — It’s next to the     .
            A.                      B.                        C.
(  ) 3. You should     at the cinema.
             A.                      B.                        C.
(  ) 4. How can I get to the     , please?
            A.           B.                        C.
(  ) 5. — Where can I buy it?
            — You can buy it in the     .
             A.                        B.                         C.
筆試部分
四、根據句意及首字母提示,補全單詞。(10分)
1. The cinema is near the h    .
2. If you t     left, you will find the post office.
3. First, go s    . Then turn left at the second traffic lights.
4. — How can I get to the c    ?
— Go straight and turn r    .
5. Please turn left at the cinema. And you’ll see the m    .
五、選擇正確的答案。(20分)
(  )1. I want     a pair of shoes.  
           A. buy       B. buying        C. to buy
(  )2. — Is there a bookstore near your school?
           —    
           A. Yes, there isn’t.                B. Yes, there is.                    C. No, there is.
(  )3. The sign means “    ”

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏 分享分享 頂 踩
回復

使用道具 舉報

沙發
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:08:43 | 只看該作者
unit 1.zip (1023.23 KB, 下載次數: 802)

打開微信關注綠色圃中小學教育網公眾號,免費獲取解壓密碼。
如果已關注,請進入“綠色圃中小學教育網”公眾號,在底部輸入“密碼”會自動回復最新下載密碼。
請打開微信掃下面二維碼關注本站公眾號添加微信號:Lspjyw   方式,打開微信,添加朋友,點下面公眾號,輸入Lspjyw ,點擊搜一搜。添加關注

回復

使用道具 舉報

板凳
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:08:51 | 只看該作者
?
參 考 答 案
聽力部分
一、聽力材料
1. hospital  2. bus stop  3. science
4. right 5. crossing
答案: 1. C 2. C 3. A 4. B 5. B
二、聽力材料
1. Where is the science museum?
2. Turn right at the cinema.
3. How can I get to the bookstore?
4. — Excuse me, where is the library?
— It’s next to the post office.
5. — Excuse me. Is there a museum near here?
— Yes, there is.
答案:1. A 2. B 3. C 4. B 5. C
三、聽力材料
1. — Excuse me. Where is the hospital?
— It’s near the bookstore.
2. — Where is the post office?
— It’s next to the supermarket.
3. You should turn left at the cinema.
4. How can I get to the post office, Amy?
5. — Where can I buy it?
— You can buy it in the bookstore.
答案:1. A 2. A 3. B 4. C 5. B
筆試部分
四、 1. hospital  2. turn  3. straight
4. cinema; right  5. museum
五、1. C 2. B 3. A 4. A 5. A 6. B
7. B 8. B 9. B 10. A
六、1. Where is the science museum?
2. How can I get to the restaurant?
3. You’re welcome.
4. Is it far from here?
5. Is there a museum?
七、1. Where is
2. Is the science museum far from here?
3. Let’s go straight and turn left.
4. How can we go to the hospital?
5. Where are
八、 1. B 2. A 3. A 4. C 5. A
九、范文:
Tom: Excuse me, where is the hospital?
Mike: It’s near the museum. Go straight, you’ll see a bookstore. And then turn left you can see a restaurant. The museum is behind the restaurant.
Tom: Then I will see the hospital, right?
Mike: Yes. You are right.
Tom: Thank you.
Mike: You’re welcome.
回復

使用道具 舉報

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 免費注冊

本版積分規則

QQ|綠色圃中小學教育網 最新主題

GMT+8, 2019-9-23 11:32

綠色免費PPT課件試卷教案作文資源 中小學教育網 X3.2

© 2013-2016 小學語文數學教學網

快速回復 返回頂部 返回列表
人多的棋牌平台
安徽快三玩法技巧 黑龙江时时最大遗漏 广西快三遗漏码统计快三 扑克开杰克 广东时时中奖规则 广东快乐十分推荐预测 欧洲五大联赛排名 彩票预算软件 青海快三走势图案 怎么判断贵金属走势 为什么平台禁止梭哈 内蒙快三一定牛走势图彩乐乐 百人牛牛游戏app 新疆时时号码票控 大发快3大小推算公式 新疆时时app下载