綠色圃中小學教育網

 找回密碼
 免費注冊

QQ登錄

只需一步,快速開始


查看: 229|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

新人教版pep小學五年級上冊英語期中考試測試卷有聽力有答案

[復制鏈接]
跳轉到指定樓層
樓主
發表于 2019-8-25 17:06:20 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
      這套新人教版pep小學五年級英語上冊單元測試題免費下載為綠^色圃~中小學教育網整理,所有試卷與小學教育部審定新編教材同步,本站試卷供大家免費使用下載打印。
       因為試卷復制時一些內容如圖片之類無法顯示,需要下載的老師、家長可以到帖子下面(往下拉)二樓下載WORD編輯的DOC附件使用!         
        試卷內容預覽:


滿分:100分  時間:60分鐘  得分:   
聽力部分
一、聽錄音,選出單詞。(10分)
(  )1. A.tired     B.polite        C.kind
(  )2. A.Sunday         B.Wednesday                 C.Saturday
(  )3. A.read books        B.do homework                C.watch TV
(  )4. A.healthy         B.thirsty                             C.delicious
(  )5. A.schedule         B.should                             C.speak
二、聽錄音,給句子排序。(10分)
(  )I’d like a salad.
(  )My favourite food is hamburgers.
(  )Do you often wash your clothes on the weekend?
(  )My maths teacher is an old man. He’s strict.
(  )What’s your mother like?
三、聽錄音,判斷句子與內容是(T)否(F)一致。(10分)
(  )1. My new teacher is very hard-working.
(  )2. We have PE on Mondays.
(  )3. I often play football in the park.
(  )4. I’m hungry. I’d like some fish.
(  )5. I like vegetables. They are healthy.
筆試部分
四、選擇正確的答案。(20分)
(  )1. I like sandwiches. She likes sandwiches,     .
A.also       B.too       C.either
(  )2. What     your Chinese teacher like?
A.do                   B.is         C.are
(  )3. — Do you often read books on the weekend?
—    
A.No, I do.            B.Yes, I don’t.      C.Yes, I do.
(  )4. Noodles     my favourite food.
A.are                  B.is              C.am
(  )5. I like PE     I don’t like music.
A.but                  B.and       C.so
(  )6. Can you     Chinese?
A.speak         B.say           C.tell
(  )7. You     brush (刷) your teeth every day.
A.are             B.have          C.should
(  )8. It’s time     lunch.
A.to               B.have           C.for
(  )9. I want to be a soldier and I’m going to     the army.
A.join in        B.join             C.take part in
(  )10. —    
— My favourite food is tomatoes.
A.What’s your favourite food?
B.What would you like to eat?
C.What do you want to eat?
五、根據圖片補全句子。(10分)
1. Sometimes I         on Sunday mornings.  
2. I like         very much. It’s sweet.        
3. What do you have on     ?

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏 分享分享 頂 踩
回復

使用道具 舉報

沙發
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:06:34 | 只看該作者
期中.zip (920.19 KB, 下載次數: 88)

打開微信關注綠色圃中小學教育網公眾號,免費獲取解壓密碼。
如果已關注,請進入“綠色圃中小學教育網”公眾號,在底部輸入“密碼”會自動回復最新下載密碼。
請打開微信掃下面二維碼關注本站公眾號添加微信號:Lspjyw   方式,打開微信,添加朋友,點下面公眾號,輸入Lspjyw ,點擊搜一搜。添加關注

回復

使用道具 舉報

板凳
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:06:42 | 只看該作者

參 考 答 案
聽力部分
一、聽力材料
1.kind 2.Wednesday 3.watch TV
4.healthy 5.should
答案:1.C 2.B 3.C 4.A 5.B
二、聽力材料
1.My maths teacher is an old man. He’s strict.
2.Do you often wash your clothes on the weekend?
3.I’d like a salad.
4.What’s your mother like?
5.My favourite food is hamburgers.
答案:3 5 2 1 4
三、聽力材料
1.My new teacher is very hard-working.
2.We have PE on Fridays.
3.I often play football in the park.
4.I’m thirsty. I’d like some tea.
5.I like vegetables. They are healthy.
答案:1.T 2.F 3.T 4.F 5.T
筆試部分
四、1.B 2.B 3.C 4.A 5.A 6.A 7.C 8.C 9.B 10.A 
五、1.watch TV 2.ice cream
3.Tuesdays/Tuesday 4.hamburgers
5.wash; clothes
六、1.B 2.C 3.A 4.E 5.D
七、1.What’s your art teacher like?
2.We have a cooking class on Mondays.
3.I don’t like beef noodles.
4.What would you like?
5.No, I don’t.
八、1.clever 2.Friday 3.for 4.love
5.What’s 6.delicious 7.sandwiches
8.tea 9.play 10.football
九、1.F 2.T 3.T 4.T 5.F
回復

使用道具 舉報

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 免費注冊

本版積分規則

QQ|綠色圃中小學教育網 最新主題

GMT+8, 2019-9-23 10:39

綠色免費PPT課件試卷教案作文資源 中小學教育網 X3.2

© 2013-2016 小學語文數學教學網

快速回復 返回頂部 返回列表
人多的棋牌平台
手机斗牛可以作弊吗 香港赛马会跑马地会所 吉林快三实战与推荐 2020五大联赛开赛时间 牛牛规则说明 双色球开奖结果 吉林快3网上购彩 曾道宝典app 山东时时网站 天天电玩城官方唯一 长沙快餐女价格微信 单机千炮捕鱼2013 北京时时走势图 三分快乐十分走势图 四川快乐十二的走势图 山东时时11选5