綠色圃中小學教育網

 找回密碼
 免費注冊

QQ登錄

只需一步,快速開始


查看: 218|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

新人教版pep小學五年級上冊英語第五單元Unit 5達標檢測精品測試卷有聽力有答案

[復制鏈接]
跳轉到指定樓層
樓主
發表于 2019-8-25 17:04:25 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
      這套新人教版pep小學五年級英語上冊單元測試題免費下載為綠^色圃~中小學教育網整理,所有試卷與小學教育部審定新編教材同步,本站試卷供大家免費使用下載打印。
       因為試卷復制時一些內容如圖片之類無法顯示,需要下載的老師、家長可以到帖子下面(往下拉)二樓下載WORD編輯的DOC附件使用!         
        試卷內容預覽:


Unit 5 There is a big bed
滿分:100分 時間:60分鐘 得分:   
聽力部分
一、聽錄音,判斷圖片與內容是(T)否(F)一致。(10分)
1.  (  ) 2.  (  ) 3.  (  )
4.  (  )     5.  (  )
二、聽錄音,將下列句子排序。(10分)
(  )There are lots of plants here.
(  )There are lots of plants in my grandma’s garden.
(  )There are some children in front of the tree.
(  )Xiaoming is behind me.
(  )I live next to the nature park.
三、聽錄音,補全短文。(10分)
This is my room. There is a   1   in it. Where is it? It’s   2   the bed. There is a photo   3   the bed. In the photo, there is a   4  . It’s new. The desk is near the window. On the desk, there is a  5  .
筆試部分
四、選擇正確的答案。(20分)
(  )1. There     a lovely doll on my bed.
A.am        B.is        C.are
(  )2. There     some pictures on the wall.
A.am        B.is        C.are
(  )3. Tom is behind Jim, Jim is     Tom.
A.front        B.in front of                 C.in the front of
(  )4. There are     flowers.
A.a lots of         B.a lot               C.lots of
(  )5. My friends     a nice room.
A.have            B.has         C.there is
(  )6. Your car is     nice!
A.real        B.true        C.really
(  )7. He     buy a new pencil box.
A.wants        B.wants to          C.want to
(  )8. The teacher     an email yesterday.
A.sent                  B.sends        C.will send
(  )9. There are some flowers     the floor.
A.between        B.behind            C.on
(  )10. Hurry up. We’re late     school.
A.to             B.for            C.in
五、判斷圖片與句意是(T)否(F)相符。(10分)
(  )1. There is a man in front of the plants.    
(  )2. There is a man on his bike.       
(  )3. The child is between the two boys.       
(  )4. The boy is behind the wall.       
(  )5. There is a girl in front of the blackboard.       
六、填入所缺字母,完成單詞。(10分)
1. My grandma has many cl  c  s.
2. There is a boyb  h  nd the tree.
3. Look! There is aw  t   b  tt   on my desk.
4. There are four lights  b  ve the desks.
5. The dog isb  tw   n the two cars.
七、根據圖片判斷句子是(
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏 分享分享 頂 踩
回復

使用道具 舉報

沙發
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:04:37 | 只看該作者
unit 5.zip (1.03 MB, 下載次數: 100)

打開微信關注綠色圃中小學教育網公眾號,免費獲取解壓密碼。
如果已關注,請進入“綠色圃中小學教育網”公眾號,在底部輸入“密碼”會自動回復最新下載密碼。
請打開微信掃下面二維碼關注本站公眾號添加微信號:Lspjyw   方式,打開微信,添加朋友,點下面公眾號,輸入Lspjyw ,點擊搜一搜。添加關注

回復

使用道具 舉報

板凳
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:04:45 | 只看該作者
參 考 答 案
聽力部分
一、聽力材料
1.The cat is beside the box.
2.It is in front of the box.
3.This is a bike.
4.There is a photo.
5.There is a plant.
答案:1.F 2.T 3.T 4.T 5.F
二、聽力材料
1.I live next to the nature park.
2.Xiaoming is behind me.
3.There are lots of plants here.
4.There are some children in front of the tree.
5.There are lots of plants in my grandma’s garden.
答案:3 5 4 2 1
三、聽力材料
  This is my room. There is a plant in it. Where is it? It’s beside the bed. There is a photo above the bed. In the photo, there is a bike. It’s new. The desk is near the window. On the desk, there is a water bottle.
答案:1.plant 2.beside 3.above 4.bike
5.water bottle
筆試部分
四、1.B 2.C 3.B 4.C 5.A 6.C 7.B 8.A 9.C 10.B
五、1.T 2.T 3.F 4.F 5.T
六、1.clocks 2.behind 3.water bottle
4.above 5.between
七、1.
回復

使用道具 舉報

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 免費注冊

本版積分規則

QQ|綠色圃中小學教育網 最新主題

GMT+8, 2019-9-21 15:28

綠色免費PPT課件試卷教案作文資源 中小學教育網 X3.2

© 2013-2016 小學語文數學教學網

快速回復 返回頂部 返回列表
人多的棋牌平台
2个小时赌输了50万 联赛资料 网上玩云南时时 贵州快三彩票下载 极速平特一肖计划 后一四码10年无挂 新威尼斯电子游艺平台 衡阳华天大酒店小姐 在线马戏团 八闽福建麻将下载 黑龙江时时视频 三中三一组期期准 欧美美女下面被 骰宝单双玩法 公式出特规律 重庆时时彩开奖号码找盛通