綠色圃中小學教育網

 找回密碼
 免費注冊

QQ登錄

只需一步,快速開始


查看: 419|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

新人教版pep小學五年級上冊英語第一單元Unit 1達標檢測精品測試卷有聽力有答案

[復制鏈接]
跳轉到指定樓層
樓主
發表于 2019-8-25 17:01:53 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

      這套新人教版pep小學五年級英語上冊單元測試題免費下載為綠^色圃~中小學教育網整理,所有試卷與小學教育部審定新編教材同步,本站試卷供大家免費使用下載打印。
       因為試卷復制時一些內容如圖片之類無法顯示,需要下載的老師、家長可以到帖子下面(往下拉)二樓下載WORD編輯的DOC附件使用!         
        試卷內容預覽:

Unit 3 What would you like?
滿分:100分 時間:60分鐘 得分:   
聽力部分
一、聽錄音,選出單詞。(10分)
(  )1. A.hungry       B.thirsty       C.tired
(  )2. A.milk                                      B.juice                                C.tea
(  )3. A.bread                                      B.hamburger                    C.salad
(  )4. A.hot                                      B.sweet                                C.not
(  )5. A.sandwich                          B.ice cream                    C.beef
二、聽錄音,判斷下列句子與內容是(T)否(F)一致。(10分)
(  )1. What’s your favourite drink, Sarah?
(  )2. I’d like some beef noodles.
(  )3. I’m hungry. I want to eat some hamburgers.
(  )4. What would you like to drink?
(  )5. The fish sandwich is fresh.
三、聽錄音,補全句子。(10分)
1. My     food is rice.  
2. I love chicken. It’s     .  
3. I’d like two     to eat.
4. I like     best.  
5. The vegetables are     .
筆試部分
四、選擇正確的答案。(20分)
(  )1. — I’m     .  
— Here’s some water for you.
A.hungry      B.thirsty      C.happy
(  )2. What     you like to drink?
A.are                                   B.should                          C.would
(  )3. Sarah’s     food is dumplings.
A.favourite                        B.like                           C.love
(  )4. I like fruit     not bananas.
A.so                                     B.but                            C.and
(  )5. I’d like two     .
A.sandwich                         B.salad                             C.sandwiches
(  )6. I’m     . I want to drink some water.
A.full                                      B.hungry                              C.thirsty
(  )7. My favourite food is     .
A.tomatoes                          B.tomatos                              C.potatos
(  )8. The pen     beautiful.
A.look                                       B.looks                               C.is looked
(  )9. The vegetables at the farm are    .
A.fresh and health               B.freshy and healthy       C.fresh and healthy
(  )10.     The car is coming.
A.Be carefully!               B.Be careful!                    C.Be care!
五、給下列句子選擇相應的圖片。(10分)
(  )1. I like sandwiches. They are delicious.    A.
(  )2. My favourite drink is tea.        B.
(  )3. I’d like a hamburger.        C.
(  )4. I like vegetables. They are healthy.         D.
(  )5. He is thirsty. He would like some water.        E.
六、根據圖片,寫單詞。(10分)
1. They are     .        
2. The     are delicious.         
3. She’d like a     .         
4. The grapes are     .         
5. The         is sweet.        
七、給下列句子選擇相應的答語。(10分)
(  )1. What’s your favourite food?
(  )2. What would you like to eat?
(  )3. Do you like hamburgers?
(  )4. What would your mother like to drink?
(  )5. I like bread. What about you?
A.I’d like some cakes.
B.I don’t like bread. I like hamburgers.
C.Hot dogs are my favourite food.
D.No, I don’t.
E.She would like some milk.
八、根據對話內容,完成表格。(10分)
Mary: What would you like to eat, Tom?
Tom: I’d like a sandwich and two bananas.
Mary: What about you, Sam?
Sam: I’d like a hamburger. Hamburgers are my favourite food. And you, Mary?
Mary: I don’t like hamburgers. Bread and salad are OK. What would you like to drink?
Tom: Orange juice.
Sam: Me too.
Mary: And some tea for me.


分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏 分享分享 頂 踩
回復

使用道具 舉報

沙發
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:02:06 | 只看該作者
unit 3.zip (1.11 MB, 下載次數: 164)

打開微信關注綠色圃中小學教育網公眾號,免費獲取解壓密碼。
如果已關注,請進入“綠色圃中小學教育網”公眾號,在底部輸入“密碼”會自動回復最新下載密碼。
請打開微信掃下面二維碼關注本站公眾號添加微信號:Lspjyw   方式,打開微信,添加朋友,點下面公眾號,輸入Lspjyw ,點擊搜一搜。添加關注

回復

使用道具 舉報

板凳
 樓主| 發表于 2019-8-25 17:02:17 | 只看該作者
參 考 答 案
聽力部分
一、聽力材料
1.I’m thirsty. I’d like some water to drink.
2.Sarah would like some bread and tea.
3.I don’t like salad but tomatoes are OK.
4.They are hot. I don’t like them.
5.The ice cream is sweet.
答案:1.B 2.C 3.C 4.A 5.B
二、聽力材料
1.What’s your favourite food, Sarah?
2.I’d like some beef noodles.
3.I’m hungry. I want to eat some hot dogs.
4.What would you like to drink?
5.The fish sandwich is delicious.
答案:1.F 2.T 3.F 4.T 5.F
三、聽力材料
1.— What’s your favourite food, John?
— My favourite food is rice.
2.I’d like some chicken.It’s delicious.
3.I’m hungry. I’d like two sandwiches to eat.
4.Hamburgers are my favourite food.
5.The vegetables are fresh.
答案:1.favourite 2.delicious
3.sandwiches 4.hamburgers 5.fresh
筆試部分
四、1.B 2.C 3.A 4.B 5.C 6.C 7.A 8.B 9.C 10.B
五、1.C 2.A 3.D 4.E 5.B
六、1.hot 2.noodles 3.salad 4.fresh
5.ice cream
七、1.C 2.A 3.D 4.E 5.B
八、
Tom’s Menu        Sam’s Menu        Mary’s Menu
a sandwich
two bananas
orange juice        a hamburger
orange juice        bread
salad
tea
九、1.T 2.F 3.T 4.F 5.T
回復

使用道具 舉報

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 免費注冊

本版積分規則

QQ|綠色圃中小學教育網 最新主題

GMT+8, 2019-9-22 11:48

綠色免費PPT課件試卷教案作文資源 中小學教育網 X3.2

© 2013-2016 小學語文數學教學網

快速回復 返回頂部 返回列表
人多的棋牌平台
河南快三走势 广东快乐分开奖结果 云南时时开奖中心 吉林快三二同号遗漏一定牛 澳门大厅赌限注多少 黄大仙开奖结果大全 时时彩走势图老时时彩 真钱炸金花下载 大胆美女模特人体照 254网站 云南时时购方式 四川快乐12胆拖投注表 12选5胆拖金额 天津时时开奖结果500 中国移动手机游戏 大胆人体艺术网